Print til salg

Jeg har fået fremstillet nogle print, som kan sættes ind i toget, så toget bliver forberedt til digital.Ideen er ganske enkel: Ud med det gamle analoge print, der sidder i toget - og i med det nye digital-forberedte print.

Jeg får printene fremstillet i antal af 10 ad gangen. Men så mange tog har jeg ikke altid lige af de samme, så der er en del i overskud. Og hvis det skulle komme dertil, så kan jeg altid købe en batch til. Lige nu har jeg til følgende tog:

Minitrix MY Pris: 100.- Monteringsvideo Loddearbejde påkrævet.
Minitrix 110, 112, 140 Pris: 100.- Monteringsvideo Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Minitrix Re 4/4 II Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Hobbytrain (Conrad) 110, 112, 140 Pris: 100.- Monteringsvideo
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Hobbytrain (Conrad) Taurus Pris: 100.-
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Kato Re 4/4 I Pris: 100.-
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Fræsearbejde påkrævet.
Kato 460 Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Fleischmann 110, 140 Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Minitrix 103, 151 Pris: 100.- Monteringsvideo Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Arnold 01, nyere Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Roco Be 4/6 Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Minitrix krokodille, gammel Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Minitrix 212, nyeste analog Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Arnold RBe 4/4 Pris: 100.- Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.
Minitrix Ae 6/6, gammel Pris: 100.- Monteringsvideo Loddearbejde påkrævet.
Strøm via pantograf ikke understøttet.

Højreklik på billedet og vælg 'Vis billede' for at se det i et større format.
  • Al forsendelse betales af køber. Lysdioder medfølger.
  • Der følger IKKE en decoder med. Jeg vil gerne sælge dig en, men det bliver kun denne: Doehler&Haass DH10C-1 til 300.-/stk. Der følger ingen manual eller æske med. Manual kan downloades herfra: https://doehler-haass.de/cms/media/pdf/DH05C_DH10C_DH16A_en.pdf. Det skyldes, at jeg køber 10-12 hjem ad gangen, men jeg får kun en enkelt manual med, og jeg får alle decoderne samlet i en lille pose.
  • Vil du gerne have en anden decoder, så må du købe den et andet sted. Der burde være plads til andre fabrikater af decodere, men jeg har ikke prøvet efter, da jeg ikke har disse decodere. D&H er valgt ud fra nogle af deres egenskaber, som jeg sætter pris på - og at de kun har komponenter på én side. Dette gør, at de er fladere end andre, og derfor har større chance for at kunne få plads til den. Den er dog så det længere, hvilket giver andre problemer, men disse har indtil nu været til at løse.
  • Printet vil være monteret med de nødvendige komponenter (undtaget altså en decoder!). Nogle komponenter, som f.eks. lysdioder, kan/vil kræve eftermontering afhængig af print. Lysdioder er inkluderet.
Alle printene er tegnet i CADSoft Eagle af mig helt alene. Tegningerne (gerberfiler) bliver så sendt til Kina til fremstilling. En til to uger senere har jeg færdigproducerede print i mine hænder.

Da der er tale om køkkenbordsproduktion i meget små mængder (til mig selv først og fremmest - og nok et fåtal herudover), er der ingen garanti af nogen art på printene. Jeg har selvfølgelig testet printene på et passende tog, så jeg ved, at de virker. Men da det er et produkt, der skal arbejdes med, kan der ske alt muligt hos dig som køber, som jeg ikke har kontrol eller magt over, så derfor kan jeg kun konstatere, at printene grundlæggende set virker; hvad og hvordan du gør, efter at du har fået dem, er din sag.

Print kan bestilles ved at sende mig en mail, der indeholder oplysninger om;
  • Hvilket print?
  • Antal?
  • Dit navn og fuld adresse.
  • Foretrukket betalingsmetode
  • Bestilling sendes til
Subjekt/header/overskrift SKAL være udfyldt med "Bestilling af print til tog". Hvis dette ikke er opfyldt, ryger din mail direkte i min skraldespand, idet jeg har et sådant filter aktivt i min mailbox.

Hvis du ønsker, at jeg sætter printet i for dig, så vil det koste dig 400.- plus print (100.-) per tog og plus al den forsendelse, der skal til for at fragtet dit tog til og fra mig. Og heller ikke her følger der decoder med.